Straturi |
Top Previous Next |
Editarea straturilor din care sunt compuse geamurile termopan (tipurile de sticla, goluri, etc). Este utila in cazul in care la Termopan nu se specifica pretul, ca pret pe metru patrat (detalii).
Cod Magazie - Codul articolului
Denumire - Denumirea articolului
Culoare - Codul de culoare al articolului in format RGB
Grosime - Grosimea articolului (geamului, acesta influentind grosimea totala a geamului termopan, implicit si alegerea baghetelor)
UM - Unitatea de masura (mp - metru patrat, ml - metru liniar, buc - bucata, etc.)
Tip Profil - Tipul de profil al articolului (Geam, Distantier)
Consum -
Pret - Pretul de lista al articolului (fara TVA) / unitatea de masura
Valuta - Moneda in care este exprimat pretul
Furnizor - furnizorul articolului respectiv
Vizibil - Articolele care se doresc a fi vizibile ca Straturi pentru a se folosi in alcatuirea Termopanului (sandwich-ului) se bifeaza cu litera "V"
ProcentPierdere - Pierderea standard care apare la elementul respectiv, exprimata in procente
ProcentRabat - rabatul articolului oferit de furnizor - exprimat in procente
ProcentVama - se adauga acest procent la pretul articolului
ProcentAlteTaxe - se adauga acest procent la pretul articolului
Categoria consum - Categoria de consum = Geam
Functii - se definesc functiile de legatura intre diferite componente ale geamului termoizolant
Impachetare - se poate trece impachetarea la care se comercializeaza anumite articole
CatCentalizMontaj - categoria setata aici va aparea in documentul Centralizator montaj si greutate totala a comenzilor
Cat1Centalizator - categoria setata aici va aparea in documentul Centralizator montaj si greutate totala a comenzilor
Cat2Centalizator - categoria setata aici va aparea in documentul Centralizator montaj si greutate totala a comenzilor
Cat3Centalizator - categoria setata aici va aparea in documentul Centralizator montaj si greutate totala a comenzilor
Gramaj - gramajul articolului, exprimat in grame, necesar la calculul greutatii totale a ferestrei si comenzii.
|